voorbereiding 3

26 februari 2010

Mijn website is nu ver genoeg klaar om te delen de wereld! Er zijn nog wat stukken die ik verder wil invullen. Dat gebeurt wel, binnenkort, tijdens mijn reis of anders wel daarna.
Mijn huis ziet er steeds meer als een uitdragerij uit. Zie de foto

 

Door het bouwen van de website kreeg mijn mac een zeer centrale plaats op de tafel, maar zij moet wel opboksen tegen verzekeringspapieren, tandwielen, de Zzing (mijn oplader die aan de dynamo kan), de nieuwe trapas en allerlei boeken. De wijn is om ook te kunnen genieten van deze fase van de reis.

Vaak hoor ik mensen zeggen dat de voorbereiding vaak even leuk is als de reis zelf. Als dat bij mij waar zou zijn dan ga ik geen leuke reis tegemoet. Ik heb het ondertussen wel gehad met regelen. Ik ben geen regelaar, dat wist ik allang maar dat wordt nu weer bevestigd. Mijn huis is trouwens nog niet verkocht. Op het laatste moment kwam er een kink in de kabel.

Leuk is dat Suzanne (ook een wouldbe wereldfietser net als ik) de eerste drie dagen van mijn reis met me mee fietst. Dit is echt geweldig, want ze is goed gezelschap, is geen snel fietser en zal mij daardoor weerhouden om te snel te starten en het afscheid nemen wordt daardoor makkelijker.

Ik heb er zin in!