voorbereiding 1

24 januari 2010

Dit is het eerste bericht over mijn reis naar het Oosten. Vorig jaar in de zomer heb ik besloten dat ik een grote reis op de fiets ging maken. Voor een jaar of zoiets. Eigenlijk ook meteen besloten om thuis te vertrekken en naar het oosten te fietsen. De noordelijke zijde-route om dan ergens in China verder te zien wat ik wil doen.

Nu bezig met de voorbereidingen. Mijn huis staat al een tijd te koop en ik hoop deze week goed nieuws te horen. Deze week ga ik ook mijn ontslagbrief indienen, ook gaan de visa aanvragen deze week naar de viumwinkel. Het bureau dat mijn visa gaat aanvragen.

Ik merk dat ik nu in een fase zit dat ik heel veel zaken moet loslaten. Veel materiele zaken maar ook mijn sociale omgeving. Ik ben nog wel gemotiveerd voor mijn werk maar heel anders dan daarvoor en ik merk dat ik juist nu veel meer investeer in mijn vrienden en kennissen. ze lijken belangerijker te zijn.

Dit eerste bericht is natuurlijk ook een deel van de voorbereiding. Ik heb nu dus en website. Krakkemikkig en nog niet zoals ik het wil, maar het bestaat en ik kan er al mee communiceren. Nu ook bezig om mijn eerdere reizen er ook op te zetten. Het moet ook wat meer body hebben. Foto's en illustraties komen later als ik ook weer met Mac op internet kan. Ik ben door mijn provider te vroeg afgesloten.