27 augustus 2007

27 augustus 2007 Keflavik - Nl

Geen fietsdag, vandaag wordt het vliegen. weer naar huis. Het gaat erom de dag goed door te komen. Dus .....laat opgestaan, lang over het ontbijt gedaan. alles goed laten drogen, jonge, jong, jonge wat is het toch een goed weer, Nauwelijks wind, zon. Mooi is dat, ik ga weg en het wordt goed weer.

Nadat alles is ingepakt naar Keflavik gefietst, daar even rondgefietst en bij de Samkaup, de grote supermarkt, nog lunch ingekocht. Verder op een picknick banke met uitzicht op de haven - er gebeurde niets - gegeten.

Op mijn gemak naar het vliegveld gereden en daar begonnen mijn fiets in te pakken. Dat is best veel werk en ook wel lastig omdat je je spullen wel goed in de gaten moet houden. Uitiendelijk is het gelukt en ben ik ingecheckt. Afscheid genomen van mijn fiets bij de odd-sized bagage. Ik kon zien hoe mijn fiets geladen werd als een van de laatste stukken. Mijn tas met daarin mijn fiets tassen was al eerder het ruim ingegaan. De sart was mooi en ik zit aan het raampje en ook nog aan de goed kant. Ik kan mijn route van de eerste dagen goed zien.

Het was een mooie tocht. IJsland is woest, leeg en werkelijk admebenemend.